Tisdag

Jag brukar tycka om tisdagar, men inte idag. Det är Jerkers fel. Bajs Jerker!

Jag ska till Thailand i december :D:D
I två veckor. Jag som tyckte det var jobbigt att vara i Turkiet så länge, det blev för varmt :(


Ska hjälpa min syster att flytta idag. Jobbigt, skulle helst vilja ligga i sänge, har så ont i magen så jag tror jag dör.

Igår låg jag i sängen mest hela dagen. Hatar det här..

Lördag

Var ute på krogen igår, tog nog en drink för mycket. Mår inte helt hundra idag.  Men men, det är smällar man får ta. Det sjuka är att jag egentligen inte tycker om att dricka, får inget ut av det. ;P Sen brukar jag alltid vara skit laddad typ en vecka innan och sen när dagen väl kommer känner jag helst för att bara vara hemma och ta det lungt. 
Tro jag ska dricka ännu mindre än jag redan gör..  

Träffade en klasskompis på krogen, hon kände först inte igen mig. Hon gjorde Christine skitförbannad, tur att vi gick ut..


Idag har jag inte gjort många knop. Mest legat i sängen och slöat, var faktiskt ute och åt på Simon och Viktor med mamma och janne. Åt pepparstek, mums vad gott det var! Världens godaste potatisgratäng hade dom..


22 Februari

Såg nu att det inte skulle vara den där jävla mässan! >__< Men jag kommer ändå inte att gå på skolan. Har inte pluggat till Japanska provet eftersom jag trodde att jag skulle ha det nästa vecka >____<

Har typ tusen grejer att göra i skolan, hade tänkt göra lite idag.. Men det blir aldrig som man tänkt sig.

Vi ska iaf kolla på en ny lägenhet imorgon :D 168 Kvm på Prästgatan, vårat gamla hus. Jag tyckte om det huset, så nu kanske vi ska flytta dit. Skulle vara ganska roligt.. :D:D:D


Ska ut imorgon, det ska bli jävligt nice. Eller idag rättare sagt. ;P

20/2

Orka fortsätta på den andra, det är mycket lättare att börja skriva på en ny..


Jag orkar inte gå på skolan nå mer den här veckan. Men jag läre väl måste, för min mamma är bara elak och tvingar mig att gå i skolan >__<
Men på fredag vägrar jag. Engelska och nån jävla mässa. orka.

19/2 - 20/2

Fick en ny jacka idag, men vet inte om jag kommer våga använda den. Det är inte jag att ha jacka. Dom på skolan läre nog bli förvånade. :P
Visste inte att jackor var så dyra :O
800 kr på rea :OOOO OMG!!
Tur att det inte var jag som betalade.. ;P xDD


Ska nog köpa mig en ny gitarr, den var inte så dyr, kostade "bara" 500 kr. Ska nog beställa den i veckan.
Skit snygg var den iaf, svart och fin :D:D



Hittade mig en tysk ;P
Rätt rolig och trevlig att prata med. :P

Lördagnatt

Åre


Det är fint i Åre, men påtok för kallt. Visserligen tycker jag om kyla, men någon måtta får det endå vara. ;P


Jag blir så less på det här. Om dom ska bråka kan dom väl lika väl stanna hemma?
Det var lungt i några veckor, sen började det igen. Jag orkar inte lyssna på det längre, "Du kanske inte vill höra det här, men det får du endå". OM du fattar att jag inte vill, varför måste du säga nåt? Kan du inte bara gå och sova direkt som du hade tänkt? "Visst är det så? Visst har jag rätt? Jag är så duktig!" Ja, jätte duktigt, kommer hem snor full och somnar vid spisen. Du borde nästan få en medalj, bara för att du är så duktig.


Var på bra humör, tills han kom hem.. Det är nog lika bra att gå och lägga sig, är ganska trött. Somnade vi 5 imorse och klev upp halv 10 >__< Fattar inte varför jag inte sov längre. Imorgon tror jag att jag ska kolla på lagtävlingarna. Får se, ställer nog klockan och ser hur trött jag är imorgon.

Men men. Imorgon är det en ny dag, då är allt bråk glömt. Som alltid. "Det ska bli annorlunda nu, vi vet vad vi måste göra". Det håller i några veckor, sen är allt tillbaka som vanligt igen. Orkar inte mer. Har lärt mig att inte lyssna, koppla bort allt och dom undrade förut varför jag ville flytta hemifrån. Dom fattade inte, men jag sa inget heller.

Fel att bara fortsätta sova, måste han vara uppe och springa? Orka?! Nej.





Fredagkväll

Skolan blir bara tråkigare och tråkigare, den ända som är bra med skolan är det roliga folket som är där. :D
Japanskan var skit kul ibörjan, men det blir segare och segare. Kanske är för att jag är så trött på fredagar. När jag kommer hem så slocknar jag nästan direkt. Men det är så skönt att sova, jag älskar att sova, men jag vill samtidigt inte sova bort mitt liv..

Nu är det iaf en slapp helg, ska inte göra många knop. Enda gången jag ska gå utanför dörren är när jag ska gå ut med Tedde.

Ska nog gå och spela lite mer tv-spel. Har snart klarat ut det. :D Jag spelar "The Godfather" by the way. Jag gillar att spela sånna spel. <3

Alla bara dissar mig, dom svara inte när jag ringer. Tror inte att dom tycker om mig längre. Men jag trivs bättre utan kompisar (;P) då behöver man inte flänga runt för att träffa dom, man kan göra det man själv vill.

Fredag 16 Februari

Nu är det bara 6 timmar kvar till helg. Jag vill sova nu! Ville inte gå till skolan idag, ville bara fortsätta sova.

Jag och Christine blev kompisar igen iaf, men hon fick åka till storuman själv. Jag kände att jag inte hade råd, det går alltid så mycket pengar när man är där. >__<
Hon försökte tjata på mig, men jag sa bestämmt nej. Jag som var så laddad för att supa, nu blir det nästa helg istället.

Vet inte vad jag ska göra ikväll, läre väl bara sitta och dega framför tv/datan. Kanske spelar lite sims, få se. Ska iaf installera nattliv, det kommer säkert bli så att jag spelar.

Jag skulle vilja åka långt bort och bara glömma skolan och allt ett tag. Åka dit där det är varmt, man kan bada och supa varje dag. Hoppas att vi åker bort i sommar, det har ju varit prat om det. Både från mamma och pappas sida. Så då kanske jag får åka två gånger. :D
Men man ska inte hoppas för mycket. Christine ville att vi skulle åka på höstlovet, så då måste jag jobba i sommar för att ha råd att åka. Det skulle vara jävligt nice.

Ska ringa till min pappa och fråga om inte han kan köpa en hultsfreds biljett till mig. Det skulle vara så roligt! Men då är det ju det att Christine måste åka också, annars kan inte jag åka. Vägrar att åka själv. >__<

Men Ozzy kommer, den största av allt stort! Jag skulle lätt kunna gifta mig med den mannen
Ozzy <3<3

15/2

Det gick riktigt bra hos vetrinären. Det var blodöra, så det var bara att tömma.

Nu sitter jag hemma hos Johanna, ska äta middag här, det var bara äcklig mat hemma >__<
Får se hur länge jag blir här. Det var tänkt att jag skulle åka till Chrstine senare, men vet inte vad som händer. Vet inte riktigt om vi bråkade på riktigt, det är svårt att veta.

Men jaja.

Döden och annat tjafs

Döden, det oundvikliga. Jag har börjat tänka på den nästan varje kväll. Förut var det inte lika mycket. Jag hatar döden, jag vill att döden ska dö (?)
Jag kan erkänna att jag är livrädd för att dö, det är det som jag är mest rädd för i hela världen. Skulle kunna ge vad som helst för att få leva så länge som jag känner att jag behöver. Jag vill verkligen inte dö, får en sån ångest av att bara tänka på det. Förstår inte varför tankarna har börjat komma nu.

Sen så har jag börjat bli så känslig, kan gråta för minsta lilla. Idag satt jag och kramade Tedde och berättade hur mycket jag tycker om honom, så helt plötsligt kom tårarna. Jag som nästan aldrig har kunnat gråta förut. Kunde nästan inte ens gråta på min egen farmors begravning. Nu kan jag gråta när jag ser ett tv-program eller läser en bok. Jag kan börja gråta av små saker också, men det är för pinsamma saker för att gå in på här.. ;P

På fredag blir det nog supa. Får se om det blir så att jag och Christine måste åka till Storuman. Det kändes mest jobbigt just nu. Det går alltid så jävla mycket pengar, tar lång tid att åka och jag vill inte åka ifrån mitt tv-spel <3. Men sen är det ju så att om vi åker dit så får jag träffa Joanna. Min Joanna <3 (Även om det kanske inte är det, så kommer du alltid att vara det för mig) jag tycker om att umgås med henne, skulle kunna träffas varje dag. Sen så får jag ju träffa hennes kattungar om jag åker också. Kanske träffa mormor. Men vi får se vad som sägs imorgon.

Imorgon är en ny dag med nya utmaningar.

Vi ska by the way till vetrinären med Tedde, han har fått nått vätskefyllt i örat :S Skit skumt. Jag ska följa med och hålla hans tass om det blir för läskigt. Jag säger ofta att jag hatar han och att jag tycker att han är ful/tjock, men det gör jag ju inte. Jag älskar honom mer än någon hund vi haft. Han är min lilla Teddis, som hoppar upp i min säng på mornarna och väntar på att få sin del av min frukost, han är min bus-Tedde som tycker om att bita på mjukdjur och total demolera dom, han är min lilla Tedelius som är äcklig och slickar på andra hundars pink (:S) och han är min Theodore som älskar att rulla sig i snön och aldrig vill gå in. Jag älskar honom så himla mycket. Men jag kan inte förmå mig själv att kalla honom för ful. Fast ibland kan han göra riktigt fula miner och han suckar så fort man klappar eller kramar honom. Men det är så han är. Jag skulle inte vilja byta honom mot allt i hela världen! Inga pengar i världen kan mäta sig mot honom.
<3

Nu ska jag gå och öka mina chanser att dö ännu mer. Ska ta mig min sista rök för kvällen.

14/2 - Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag. Det låter så fint.
Men jaja.

Svenska, orkar inte. Har varit jättetrött hela dagen. Då blir man überdampig istället. Så ni får ursäkta mig.


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!